Samsung Electronics România a lansat colecţia de telefoane Diva, care conţine modelele S7070  şi S5150, destinată femeilor care preţuiesc stilul şi  eleganţa.

Modelul Samsung Diva S7070 are o carcasă de culoare alb-perlat şi o tastă ergonomică din cristal în formă de diamant, poziţionată în faţă. De asemenea, mobilul are ecran sensibil la atingere TFT, LCD, de 2,8 inch,  o cameră foto de 3,2 megapixeli şi o memorie internă de 40 de MB care poate fi extinsă, cu ajutorul unui card de memorie, până la 8 GB.

0-48310-diva1.jpg

Noul telefon oferă acces la reţelele sociale, iar funcţia de multi-instant messenger combină toate conturile într-o aplicaţie uşor de folosit pentru ca utilizatoarele să poată fi permanent conectate.

Alte aplicaţii şi caracteristici, special create pentru femeia – divă, includ opţiuni de securitate, precum „SOS Message” şi „Fake Call” prin care utilizatoarele pot trimite un mesaj direct sau pot apela serviciile de siguranţă publică, ori au posibilitatea de primi un apel fals atunci când au nevoie.0-48311-diva2.jpg

Samsung S5150 are o carcasă lucioasă, în tonuri de gri, un ecran cu diagonala de 2,2 inch, şi un „LED sclipitor” care se aprinde pentru a semnala un apel sau un mesaj, în rest are aceleaşi caracteristici cu S7070.

 

Samsung oferă cinci telefoane Diva Collection 2010 „divelor” care vor participa la un concurs organizat în Baneasa Shopping City între 26 februarie şi 8 martie.

SURSA: Samsung