“Line-up-ul Harmony nu mai înseamnă doar acces la divertisment; am conceput Logitech Harmony Ultimate pentru ca utilizatorii să poată controla sistemul de iluminare din locuință. Acum poți porni televizorul, rula un film și în funcție de genul acestuia, poți ajusta luminile pentru a crea ambianța dorită,” a precizat Joerg Tewes, vice președinte al diviziei digital home business din cadrul Logitech.

Logitech Harmony Ultimate și Logitech Harmony Smart Control sunt compatibile cu peste 225.000 de dispozitive home-entertainment și peste 5.000 de branduri. Ambele includ Harmony Hub, ce utilizează tehnologia wireless Bluetooth pentru a porni console de joc precum Sony PS3, Nintendo Wii și Wii U. Harmony Hub controlează dispozitivele cu infraroșu ce stau în spatele comodelor închise. Fiecare dintre telecomenzi include Harmony Smartphone App cu care poți transforma smartphone-ul într-o telecomandă universală.

Aptă să controleze până la 15 dispozitive, Logitech Harmony Ultimate este o telecomandă cu un ecran color tactil de 2,4 inch ce permite control asupra programelor de televiziune, filmelor si muzicii. Poți programa sistemul de iluminare Philips Hue în funcție de activitățile de divertisment, permițându-ți să ajustezi lumina din încăpere la fel de ușor cum schimbi volumul de la televizor. Alte funcții exclusive includ feedback cu vibrație astfel încât să știi că telecomanda a primit comenzile tactile și butoane programabile pentru apăsări lungi și scurte, dublând astfel funcțiile disponibile.

Logitech Harmony Smart Control și Harmony Smartphone App îți transformă telefonul iOS sau Android într-o telecomandă universală, oferind control personalizat pentru opt dispozitive din toată casa, cu ajutorul smartphone-ului.

Logitech Harmony Ultimate va fi disponibilă în Europa din luna mai la un preț recomandat de 279 euro. Logitech Harmony Smart Control va fi disponibilă din luna mai la un preț recomandat de 129 euro.

<script>ad</script>