„Societatea Teamnet International S.A. a depus astăzi, 20 martie 2017, cererea de deschidere a procedurii insolvenței la Tribunalul Prahova. 

În acest moment, lucrăm la un proces de reorganizare și redefinire a modului intern de lucru. Am luat această decizie la nivelul Board-ului Director pentru a ne susține mai departe ca business și pentru a ne onora angajamentele față de angajați, clienți, parteneri și furnizori. În perioada imediat următoare, ne vom concentra pe reducerea costurilor operaționale și optimizarea proceselor interne, menținând în același timp competențele existente în cadrul companiei.
Totodată, vom asigura continuitate în dezvoltarea, implementarea și mentenanța sistemelor de care suntem responsabili atât în România, cât și în alte țări unde Teamnet își desfășoară activitatea,a declarat Bogdan Nedelcu Deputy CEO Teamnet Group

Cu o experiență de 15 ani, Teamnet este unul dintre principalii integratori de sisteme din regiune, cu subsidiare în România, Turcia, Croația, Serbia, Belgia, Elveția și Republica Moldova. Grupul Teamnet a înregistrat o cifră de afaceri consolidată de peste 110 milioane de euro în 2015, fiind prezent în ultimii ani în clasamentele regionale Deloitte.