Revista Capital a sărbătorit 27 de ani de la prima apariție prin organizarea unei gale aniversare ce a avut loc miercuri seara, 4 decembrie la Face Convention Center, eveniment în cadrul căruia au fost premiați oamenii care au inspirat România în anul 2019.

De asemenea, în cadrul evenimentului a fost lansat și cel mai așteptat anuar, Capital TOP 300 Cei mai Bogați Români, ediția 2019.

Top 300 Capital: cum au evoluat averile nemțenilor în ediția din 2019 a topului bogăției

TOP 300 Cei mai Bogați Români, sursă de inspirație pentru liceeni

Așa cum obișnuiește în fiecare an, Capital a donat o parte din revistele sale către Colegiul Economic “Ion Ghica” din Bacău, astfel încât adolescenții să poată învăța din experiența celor mai de succes afaceriști din România. În plus, liceeni s-au bucurat nespus de primirea acestui cadou.

“Împreună cu elevii mei vă mulțumim pentru revistele Capital și Top 300”, a transmis Gabriel Gabor, profesor la Colegiul Economic “Ion Ghica” din Bacău.

Gala Premiilor Capital Eroii Anului 2019 a fost organizată cu ajutorul partenerilor: Fondul de Garantare și Creditare IFN, Tera Steel, International Alexander, Grampet Group, Arsene, Diaconescu & Asociații, Alpha Bank, Tinmar Energy, Garanti Bank, Alexandrion Group, Romgaz, Fair Value Consulting, Face Convention Center, Zarea, Aura Natural Gold Water, Floraria Magnolia, Iiana, Sir Ludovic, Roserry.