Paleologu șochează pe toată lumea după ce a anunțat că se va duce să voteze duminică, 24 noiembrie, în turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

Candidatul PMP la primul tur al alegerilor prezidențiale și-a exprimat public opțiunea pentru viitorul președinte al țării noastre.

”Duminică îmi voi exercita dreptul de vot. Nu voi vota pentru. Voi vota împotrivă: împotriva doamnei Dăncilă. Repet ce am spus mereu: în primul tur alegi, în al doilea elimini.
N-am nici un dubiu că majoritatea covîrșitoare a celor care m-au votat au luat deja aceeași decizie pe cont propriu. Mă aștept la un scor zdrobitor.”, a scris Theodor Paleologu pe Facebook.

Theodor Paleologu s-a situat pe locul 5, cu un scor de sub 6%. Cele mai multe voturi dintr-o secție de votare au mers la Paleologu în școala din Ulmeni, județul Maramureș – 583. În 132 de secții, nimeni nu a votat cu el. Paleologu a scos scoruri bune în Cluj, aproape 9%, București 8%, Iași sub 8% și Suceava 7%. Cele mai slabe au fost în Harghita, Covasna, Giurgiu, Olt, Satu Mare și Teleorman.