Senatoarea Diana Şoşoacă mai primeşte şi veşti bune. După ce a fost dată afară din AUR şi a primit amenzi pe bandă rulantă din cauza nerespectării restricţiilor, parlamentarul independent are parte şi de o veste bună.

Dar inedit pentru Diana Şoşoacă

Cadou inedit primit de către senatoarea independentă chiar de BunaVestire. Este vorba despre un dar din partea unor preoţi din cadrul Arhiepiscopiei Tomisului.

Un ctitor al bisericii Sfântul Antonie i-a dăruit Dianei Şoşoacă o icoană alături de câţiva preoţi. Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, a precizat faptul că gestul făcut de preot a fost făcut „poate din admiraţie“.

Diana Şoşoacă, în instanţă alături de Arhiepiscopia Tomisului

Senatorul Diana Şoşoacă a fost astăzi, 25 martie 2021, la Tribunalul Constanţa, acolo unde a avut loc un nou termen în procesul în care Arhiepiscopia Tomisului a cerut instanţei permiterea accesului credincioşilor în biserici, la oficierea slujbelor.

De altfel, avocata l-a reprezentat în instanţă pe înaltul ierarh bisericesc cu ocazia pelerinajului la Peştera Sfântului Andrei, conform adevarul.ro.

Sursa foto INQUAM / Octav Ganea