După ce toată presa a scris despre noua relaţie dintre Andreea Bălan şi Tiberiu Argint, se pare că cei doi au fost uimiţi şi copleşiti de amploarea acestei situaţii şi de faptul că au ajuns subiectul principal al multor publicaţii din România.

Surse apropiate Andreei Bălan au povestit pentru WOWbiz că aceasta, deşi este obişnuită cu expunerea publică, nu s-ar fi aşteptat ca relaţia ei cu fratele prezentatoarei TVR să ajungă în atenţia presei atât de repede. Cât despre Tiberiu acesta ar fi „şocat de-a dreptul” de brusca sa notorietate. Cei doi proaspăt îndrăgostiţi ar fi luat decizia să fie cât mai discreţi cu putinţă în perioada următoare.

„Andreea Bălan, care este obișnuită totuși cu expunerea media a fost de-a dreptul surprinsă de amploarea care a luat-o acest subiect. Mai mult chiar, nu se aștepta să se întâmple așa ceva, de aceea preferă să stea departe, momentan, de apariții publice.

Iar Tiberiu Argint este șocat de-a dreptul… Adică, să fim sinceri, cine s-ar fi așteptat ca viața lui să fie atât de disecată în doar 24 de ore, să se publice mai totul despre el, despre familia lui… Cel puțin o perioadă cei doi vor avea grijă să fie cât mai discreți cu putință, de aceea nici nu fac declarații publice, așteaptă să se mai liniștească situația”, au declarat apropiaţii Andreei Bălan.

Se pare că Andreea a dorit să fie atât de discretă în privinţă noii sale relaţii, încât aproape nimeni nu ştia că artista se întâlneşte cu Tiberiu.

„Din ce am înțeles, nici George nu știa nimic despre relația e care o are Andreea Bălan cu Tiberiu Argint”, a mai declarat sursa apropiată de Andreea Bălan, potrivit wowbiz.ro.

„Eu sunt OK acum, ne-am obișnuit cu această situație”

Se mai gândeşte Andreea Bălan la George Burcea? Daca este să ne luăm după ultimele sale declaraţii, vedeta ar fi trecut deja peste durerea provocată de despărţirea de fostul soţ. Terapia a fost un ajutor de nepreţuit în toată această perioadă, recunoaşte cu sinceritate Andreea.

„Fac terapie de pe la 27 de ani. E foarte important să faci terapie pentru oricine, dacă te simți trist și supărat. (…) Dacă nu făceam terapie mi-ar fi fost mult mai greu în anii ăștia, și cu cele două nașteri, și cu depresia postnatală și cu despărțirea, adică terapia m-a ajutat foarte mult să trec mai ușor peste aceste lucruri.

Au trecut aproape 4 luni de când ne-am separat, eu sunt OK acum, ne-am obișnuit cu această situație. El vine o dată pe săptămână să le vadă pe fetițe… Ela, un copil la trei ani, nu prea înțelege, nu știe ce înseamnă un divorț sau o supărare, tati lucrează… De aceea este foarte important pentru mine să le ofer anumite activități, să le ajut să treacă mai ușor peste această perioadă de tranziție și, atunci când vine tati, să aibă timpul lor cu tati.

Când vine tati, mă bucur și eu de timpul meu, cu mine și cred că așa fac foarte multe mame care sunt full-time. Ei bine, trecând 4 luni, nu se mai poate rezolva și nu se mai poate repara nimic și nu cred că vom mai putea să fim ca înainte, ca și familie. Acum este important ca fiecare să își îndeplinească rolul, eu de mamă și el, cât se poate, de tată”, a povestit Andreea Bălan pe vlogul său.