Andreea Bălan s-a îndrăgostit din nou după ce s-a despărțit acum câteva luni de tatăl fetițelor sale, George Burcea.  Andreea Bălan a fost surprinsă la mare, în compania lui Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei TV Sonia Argint.

Weekend-ul trecut, Andreea Bălan s-a afișat în public cu noul ei partener, la mare. Cei doi s-au distrat de minune pe litoral, în stațiunea Vama Veche, și nu au ezitat să își arate iubirea în fața tuturor. Solista pare că a lăsat deoparte orice inhibiții și s-a sărutat cu Tiberiu Argint, pe plajă. Potrivit cancan.ro, Andreea Bălan și Tiberiu Argit sunt împreună de mai bine de trei săptămâni.

Cine este Tiberiu Argint

Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan, stă foarte bine la capitolul finanțe, spre deosebire de George Burcea, care nu producea atât de mult din teatru. Bărbatul este de ani buni manager la o companie daneză de lux care produce și proiectează telefoane, televizoare și aparate audio,“Bang&Olufsen”. S-a născut pe 19 octombrie 1984 și are 36 de ani, fiind de aceeași vârstă cu vedeta. Tiberiu Argint este fratele Soniei Argint, o cunoscută prezentatoare TV de la Televiziunea Română.

Andreea Bălan, în plin divorț cu Burcea

Andreea Bălan și-a refăcut viața la 6 luni de la despărțirea de George Burcea, chiar dacă cei doi sunt în plin proces de divorț. După separare, artista și actorul și-au aruncat cuvinte dure. Vedeta a depus deja actele de divorț și a cerut custodia exclusivă a celor două fetițe.

‘Îmi pare foarte rău că fostul meu soț lovește în mine și că nu gândește de multe ori, și uită că sunt mama copiilor lui, și că trebuie să aibă o relație civilizată cu mine, de dragul copiilor. Eu am încercat pe cât posibil să nu spun foarte multe lucruri și să nu dezvălui cu exactitate lucrurile urâte dintre noi, de dragul fetelor, dar se pare că el nu se poate abține’, declara artista la Antena Stars.

La scurt timp după ce artista a mărturisit că fostul ei partener, George Burcea, i-a adresat cuvinte urâte, acesta a scris un mesaj dur pe rețelele de socializare.

‘Ce bine ar fi dacă ne-am vedea de treabă’, scria actorul pe Facebook.