Este surpriză totală cu o lună înaintea alegerilor parlamentare. Lia Olguța Vasilescu a plecat din Parlament, dar continuă să controleze totul la nivel local, după ce a câștigat primăria de la Craiova.

Surpriză totală!

Primarul ales al Craiovei a dezvăluit care este lista cu viitorii parlamentari PSD de Dolj. Sunt nume surpriză pe aceată listă. Ne referim la fostul șef al CJ Dolj, Ion Prioteasa sau la Mihai Genoiu, cel căruia Vasilescu i-a predat primăria Craiova în ultimii patru ani. Cei doi sunt pe locuri eligibile și vor ajunge senatori.

La Camera Deputaților ies în evidență numele lui Iulian Badea, băiatul fostului fotbalist, Pavel Badea. Curios e că Pavel Badea este PNL-ist cu acte în regulă. De pe listă se mai evidențiază Laura Vicol, o avocată controversată care a apărat-o pe fugara Alina Bica, fosta șefă a DIICOT.

„Astăzi, PSD Dolj și-a prezentat candidații, de pe pozițiile eligibile, pentru Camera Deputaților și Senat. Ion Prioteasa, fost președinte al Consiliului Județean Dolj și Mihai Genoiu, fost primar al Craiovei, asigură primele poziții pe lista de Senat și ne bazăm pe experiența lor din administrația locală.

La Camera Deputaților avem cea mai mică medie de vârstă a candidaților, dintre toate partidele politice din Dolj. Alexandra Presură – economist, actualmente deputat, Iulian Badea – economist, Laura Vicol – avocat, Eliza Peța Ștefănescu – economist, actualmente deputat și Cosmin Durle – inginer, administratorul public al Craiovei, sunt oamenii cu care vom câștiga Doljul!”

Sursa foto INQUAM / George Calin