Fiica cunoscutei vedete TV Andreea Berecleanu, Eva Zaharescu, s-a transformat într-o frumoasă domnişoară, extrem de activă pe reţelele de socializare, unde pozează multe poze senzuale.

Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram

Fiica Andreei Berecleanu s-ar fi mutat deja împreună cu iubitul său

Până acum însă, tânăra de 19 ani nu a lăsat de înţeles că ar avea vreun iubit. Iată însă că totul a devenit acum public: Eva ar avea o relaţie cu Ştefan Manolache, un controversat “băiat de oraş”, care ar mai avea câteva cuceriri celebre la activ.

Eva Zaharescu şi Ştefan Manolache ar fi împreună de la sfârşitul lunii iunie, însă, în ultimele zile, au început să se afişeze împreună pe Instagram, părând extrem de îndrăgostiţi unul de celălalt.

Potrivit unor filmuleţe de pe Instastory, Eva şi Ştefan s-ar fi mutat împreună, deşi nu au împlinit nici măcar o lună de când sunt împreună.

Sursa foto: Instagram

Ştefan Manolache, un adevărat “Don Juan” în lumea mondenă

Fiu al politicianului ieşean Mircea Manolache, Ştefan, cunoscut şi drept “Prinţişorul taxiurilor”, este deja şi tătic. În urma relaţiei pe care a avut-o cu Alexandra Ardelean s-a născut o fetiţă, Ayla.

“E un copil făcut din dragoste, dorit și iubit, este ceea ce mi-am dorit mai mult ca orice, m-a binecuvântat Dumnezeu cu cel mai de preț dar. Dacă până acum am avut multe cumpene și dacă până acum spuneam că nu există om care să mă «potolească», iată că, în sfârșit, am un «must have».

E Ayla, minunea noastră și sunt recunoscător clipă de clipă pentru tot ceea ce am. Vreau doar să îi mulțumesc femeii ce mi-a dăruit minunea vieți mele”, spunea Ștefan Manolache în urmă cu ceva timp, potrivit România TV.

Bărbatul se poate lăuda şi cu o serie lungă de cuceriri din lumea mondenă din România. A avut o relaţie cu Silvia de la “Bravo, ai stil!”, iar apoi a fost împreună şi cu Adela Tecuceanu, finalista sezonului cu numărul doi al show-ului de pe Kanal D.

Ştefan Manolache le-a mai cucerit în trecut şi pe bloggeriţa Ioana Grama, pe nepoata fostului premier Petre Roman, dar şi pe Andreea Antonescu. Ştefan şi Andreea au avut o relaţie cu năbădăi, de aproape un an de zile.