În urmă cu puțin timp, Andreea Berecleanu anunțase că părăsește pupitrul de știri pentru a se ocupa de afacerile familiei, alături de soțul ei, medicul Constantin Stan.

”Începând de mâine, aveți posibilitatea să scrieți pe adresă [email protected] orice întrebare legată de medicină și chirurgie estetică. Eu, în calitate de jurnalist, voi intermedia legătură între voi și dr Constantin Stan. Timpul ne va permite să facem aceste filmulețe educaționale. Atât clinicile din București, cât și Spitalul din Bacău au fost închise începând din această dimineață, din respect pentru pacienți și pentru medici. Să fim sănătoși! 🙏🏻 Urmăriți conturile de SM @dr.stanconstantin dar și platformă @esteticapremium.ro”, a scris Andreea Berecleanu pe Facebook.

A părăsit pupitrul de știri după 17 ani

După ce a plecat de la Antena 1, Berecleanu precizase că are alte planuri pentru viitorul său.

„Dacă privesc inainte, am alegeri și planuri mai interesante decât politica editorială a unui grup dintr-o stație tv. Și când voi ieși mâine dimineață pe stradă, știu că pot privi pe oricine în ochi. Mi-am croit atât de corect și curat drumul acesta profesional din ultimii 30 de ani, încât am încotro. Acest „încotro” este generic. Dar e cel mai important”, a mărturisit Andreea Berecleanu pentru Elle România.

Vedeta are 44 de ani și doi copii din relația cu fostul soț, Andrei Zaharescu: pe Eva și Petru.

”Eu am renunțat la programa românească când Eva era în clasa a VII-a, primul semestru, și Petru era în clasa a II-a. A fost o decizie bine cântărită chiar dacă a părut spontană. Răbdarea mea ajunsese la limită. Dădusem prea multe șanse și nu mai eram dispusă la niciun fel de risc fiind vorba de viitorul copiilor”, a povestit Andreea Berecleanu în urmă cu ceva timp.