Surpriză în Cupa României! Steaua, eliminată de Progresul Spartac. Jucătorii fac și Glovo în timpul liber

Progresul Spartac, echipă de Liga 3, a produs o adevărată surpriză în runda 2 din Cupa României, după ce echipa antrenată de Răzvan Erimia a eliminat-o pe Steaua.

În acest context, antrenorul Răzvan Erimia și-a lăudat jucătorii, dezvăluind că unii dintre aceștia sunt încă la liceu, în timp ce alții au și un al doilea job, drept livratori de mâncare la Glovo.

Răzvan Erimia își laudă jucătorii

„Suntem bucuroși, există o satisfacție enormă atât pentru mine ca antrenor, cât și pentru tot clubul, în special pentru că astăzi au fost pe teren mulți copii de 16-17 ani titulari, care sunt produsul muncii noastre și al academiei noastre, în care s-a investit mult nu doar financiar, ci și sentimental, multă energie.

Nu știu cu ce jucători a jucat Steaua, care sunt titularii lor, nici nu mă interesează. Merită felicitări băieții mei, care mai fac și Glovo în timpul liber. Am mulți băieți tineri pe la liceu, alții sunt pe la facultate, iar noi suntem un club care în decursul timpului am arătat că putem face astfel de surprize.

Cine știe, poate ne remarcă și pe noi un minister sau o primărie în așa fel încât să fim susținuți. Noi avem o strategie clară, stabilită acum 5 ani, în care ne-am propus să practicăm un anumit tip de fotbal și să dezvoltăm copii și juniori pe care să-i propulsăm către echipa mare sau către fotbalul de performanță, după posibilitățile noastre. Asta încercăm să facem acum, iar atunci când ne iese, ca astăzi, e o satisfacție enormă”, a declarat Răzvan Erimia la DigiSport.

Sursă foto: Dreamstime