Detalii uluitoare legate de drama de la Ploieşti, unde doi copii gemeni au murit după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc!

Mama gemenilor dă vina pe Alina, prietena ei, pentru tragedia care a zguduit întreaga ţară!

Andreea, mama celor mici, cu toate că este arătată cu degetul de multe persoane pentru comportamentul ei, afirmă că este nevinovată. Ea chiar a sugerat că de vină pentru întreaga tragedie ar fi o prietenă de-a ei, Alina, care se afla şi ea în casă în acel moment.

Femeia spune că nu era lângă micuţi în acel moment, pentru că Alina era responsabilă atunci să-i supravegheze pe gemeni, însă ea era mai preocupată de alte lucruri. Mai mult, mama copiilor spune că o saltea era pusă în dreptul geamului în camera copiilor, iar singura care ar fi putut-o muta acolo era tot Alina, pentru că cei mici n-ar fi avut puterea să facă aşa ceva, relatează SpyNews.

“Am făcut un Live, nu cred că am stat mai mult de 10 minute, măsuța era în colțul de la geam…

Copiii erau singuri în cameră, când m-a trimis Poliția în cameră am văzut ditamai salteaua aia pe care nu o puteam urca singură, doar doi bărbați puteau, salteaua era dată jos din pat, nu aveau cum să o dea, nu aveau cum”, a declarat mama gemenilor pentru Observator.

“Poliția m-a găsit nevinovată, mi-au zis să stau liniștită”

Andreea a mai declarat că nu se considerată vinovată pentru moartea celor doi copii ai ei şi spune că îşi doreşte să rămână acum în satul natal, acolo unde să meargă mereu la mormântul celor mici și să stea lângă ei.

“Nu sunt vinovată cu nimic. Poliția m-a găsit nevinovată, mi-au zis să stau liniștită”, a spus aceasta.

Între timp, fratele mai mare al gemenilor nu mai locuieşte cu Andreea. Cel de-al treilea copil al femeii a fost luat de lângă ea şi locuieşte în prezent cu tatăl lui.