Senzație în finala de la Vocea României. Telespectatorii și concurenții au stat cu sufletul la gură până în ultima clipă. Deși toată lumea credea că finalistul din echipa Smiley va câștiga, lucrurile nu au stat așa.

Surpriză la Vocea României

Marele câștigător a fost Dragoș Moldovan din echipa lui Tudor Chirilă. Deși toată lumea se aștepta ca marele câștigător să fie Andi din echipa lui Smiley, votul publicului a dat totul peste cap. Dragoș a pus mâna pe marele premiu și pe trofeul mult râvnit al Vocii României.

Dragoș Moldovan, poveste de viață cruntă

Este o minune că Dragoș Moldovan a participat la Vocea României. Tânărul câștigător este supraviețuitorul unui accident teribil, care i-a schimbat viața.

Cu aproape trei ani în urmă, Dragoș Moldovan, de la Vocea României, a avut, cum se spune, o cumpănă, rămânând în viață doar printr-o minune, iar asta i-a dat curaj să meargă mai departe, deși accidentul de mașină teribil prin care a trecut l-a mutilat.

Proaspăt posesor al permisului auto, Dragoș a avut un grav accident de mașină. Șofer lipsit de experiență, băiatul a pierdut controlul volanului într-o curbă și a intrat într-un copac. A intrat în comă și nimeni nu îi mai dădea șanse de recuperare sau, în cazul în care printr-un miracol avea să-și revină, conform medicilor, nu mai putea fi un om normal.

Dragoș a sfidat toate statisticile și legile fizice, revenindu-și ca prin minune după două săptămâni de comă. S-a spus că avantajul său a fost vârsta, având în vedere că în 99% din cazurile de acest fel, pacienții nu-și mai reveneau.