Preţul mediu al biletelor la acest meci, în care se înfruntă Carolina Panthers şi Denver Broncos, este de 4.957 dolari, conform site-ului specializat în vânzarea de bilete la evenimente sportive, SeatGeek. 

Conform Reuters, costul mediul al unui bilet la SuperBowl va depăşi recordul stabilit la meciul de box dintre Floyd Mayweather şi Manny Pacquiao din mai 2015, care a fost de 4.672 dolari. 

Cele mai scumpe bilete vândute până acum, în număr de două, au costat 20.500 dolari şi au fost achiziţionate de un rezident din oraşul San Jose, în apropiere de Santa Clara. 

Finala NFL oferă în acelaşi timp cel mai mare spectacol comercial al ţării care atrage milioane de telespectatori în faţa televizoarelor, mai interesaţi de componenta extrasportivă a acestui show decât de rezultatul meciului. 

Imnul SUA va fi intonat de Lady Gaga, în timp ce actriţa Marlee Matlin va interpreta imnul într-un limbaj special pentru persoanele cu deficienţe de auz. Partea artistică din timpul pauzei va fi asigurată de Beyonce şi trupa britanică Coldplay. 

Sursa: Agerpres