Unul dintre cei mai longevivi și apreciați prezentatori TV din România a trecut prin grave probleme financiare. Chiar vedeta a făcut dezvăluiri fără perdea despre dificultățile prin care a trecut.

Virgil Ianțu, grave prorbleme financiare

Virgil Ianțu, actual prezentator al emisiunii Câştigă România, de la TVR 2, care mai nou a primit un rol în serialul Profu, de la ProTV, a avut mari probleme financiare. Înainte de a deveni celebru cu emisiunile „Copiii spun lucruri trăsnite” , „Vrei să fii miliardar” sau „Câştigă, România!”, Virgil Ianțu a avut mari dificultăți.

Nu s-a ferit să vorbească deschis chiar și despre problemele financiare grave cu care s-a confruntat. Acesta ajunsese să se uite cu jind la cerșetorii de pe stradă. Acesta a povestit deschis și răspicat, fără ocolișuri ceea ce a pățit.

”Normal! La un moment dat mă uităm cu invidie la un cerşetor de lângă metroul Titan. Mi-aş fi dorit banii lui din căciulă. Chiar şi în astfel de perioade am fost pozitiv şi m-am bucurat de ce aveam, şi nu mă plângeam de ce îmi lipsea”, a declarat Virgil Ianțu, conform okmagazine.ro.

Virgil Ianțu a mai mărturisit că primii săi bani i-a câștigat ca violonist în Orchestra Operei Române din Timişoara. Acesta a fost și primul său loc de muncă, la vârsta de numai 18 ani.

Vedeta a vorbit și despre căsătorie. ”Nu am ezitat niciodată să fac marele pas, l-am făcut. Am o familie frumoasă, o faţă de 14 ani care, din fericire, seamănă leit cu mama şi faptul că armonia, de care aminteam mai sus, este prezentă şi ne defineşte familia, reprezintă în sine marele pas. Probabil că va veni şi oficializarea la un moment dat, dar suntem încă prea tineri pentru asta”, a declarat Virgil Ianțu, potrivit sursei citate.