Samsung Galaxy Note8 este cel mai puternic smartphone disponibil astăzi pe piață. Telefonul are 6GB memorie RAM procesor de 10 nm, ecran de 6,3 inch și este rezistent la apă și praf. 

Galaxy Note 8 este primul smartphone din portofoliul Samsung echipat cu două camere principale de 12MP, cu stabilizare optică a imaginii (OIS) disponibilă atât pentru obiectivul wide, cât și pentru teleobiectiv.  Telefonul beneficiază de încărcare wireless, dispune de opțiuni de securizare biometrică și Samsung Knox, iar cu DeX station devine un computer portabil. Samsung Note 8, considerat cel mai bun telefon din lume, are un preț de 4.349 de lei. Clienții pot cumpăra însă acest telefon cu  893 lei, iar apoi pot plăti o rată de 144 lei timp de 24 de luni. 

Samsung Galaxy S8 este echipat cu o cameră frontală avansată de 8MP F1.7 cu funcția smart autofocus. Camera principală de 12MP F1.7 cu tehnologie dual-pixel oferă rezultate spectaculoase chiar și în condiții de luminozitate scăzută, zoom și fotografii anti-blur, având procesare îmbunătățită a imaginilor. Telefonul dispune  de asistentul inteligent Bixby, de sistemul de management al dispozitivelor IoT Samsung Connect, dar și de suita Samsung Health. Samsung S8 are un preț de 3.199 lei. Avansul pentru acest telefon de vârf este de 655 lei, iar rata lunară este 106 lei. 

 

Huawei P10 integrează un puternic procesor Kirin 960 și noua interfață EMUI 5.1. Kirin 960 este cel mai performant chipset Huawei, fiind lansat recent și livrând cea mai bună performanță multicore între toate chipset-urile SoC, în timp ce GPU-ul are o îmbunătățire de 180% a performanței și o creștere de 40% a eficienței alocării resurselor. Telefonul se încarcă mult mai repede decât alte telefoane fiind dotat cu funcția Supercharge. Huawei P10 are un preț de 2.299 lei. Avansul este de 475 lei, iar rata lunară este de 76 lei.