Dacă abia acum plecați către stațiunile de pe litoral sau sunteți deja pe drum și utilizați autostrada A2 este bine să știți că la ora 9.00 la stația de taxare de la Fetești s-a format deja o coadă, e drept, deocamdată, redusă, În schimb la ieșirea de pe autostradă către Agigea coloanele de mașini au blocat deja chiar și sensul giratoriu astfel încât coloana începe de la A4. Problema, ca de obicei, este la podul de la Agigea care are disponibile doar două benzi de circulație. Pe celelalte două lucrează CNADNR!

O altă zonă dificilă este traversarea prin Eforie Nord. Fie că o luați pe drumul ocolitor de la marginea localității, fie că încercați să traversați prin centru trebuie să vă înarmați cu răbdare.

Pentru a evita aglomerația puteți încerca drumul vechi către Constanța, dar doar dacă mergeți către Mamaia. Pentru stațiunile din sud puteți ocoli blocajul de la Agigea folosind noul pod aflat la capătul A4, iar pe cel de la Eforie doar folosind E675. Din nefericire, aceste variante nu promit scurtarea timpului de parcurgere a distanței ci doar evitarea blocajelor.