Ștefan Mandachi este fondatorul lanțului de restaurante cu specific grecesc Spartan. La doar 35 de ani are în spatele său business-uri evaluate de revista Capital la aproximativ 30 de milioane de euro. Nici el nu le-ar vinde pe acești bani, după cum ne-a spus.

Fiind obsedat de acest vis al avuției, al bogăției, ne-am gândit să-l întrebăm cine a fost modelul său în business. La cine se uita Ștefan Mandachi când era în liceu sau facultate, gândindu-se că vrea să fie la fel ca el sau chiar mai bogat?

Care-i milionarul pe care îl respecți cel mai mult?

 

Deci din nou a fost vorba despre un vis. Milionarii au fost pentru el ca niște „semizei” când nu reușea să facă un leu, iar astăzi face milioane. „Eu am ținut revista Capital la cap ani de zile. Am rupt imagini din revistă și le-am lipit pe perete: Gigi Becali, Ion Țiriac, Borcea, îi respect foarte mult dacă și-au făcut banii cinstit. Dacă au furat, asta e cu totul altă situație” ne spunea milionarul sucevean.

Ștefan Mandachi este un om care a fost inspirat de libertatea pe care banii o pot da. În ziua de astăzi, chiar dacă are zeci de proiecte și business-uri în care este implicat, încearcă la rândul lui să inspire tinerii în a-și urma visurile.  La asta se referă Caietul Visurilor, care este un instrument ce servește motivația și dorința omului din spatele pixului de a deveni ceea ce visează să devină.

„Mi-a plăcut Gigi Becali. Omul ăsta a făcut nu știu câte zeci de case într-o comună, 30 de case, și a primit 19 voturi. Lucrul ăsta mi-a dat mult de gândit” spunea Ștefan Mandachi. Chiar dacă nu s-au întâlnit față în față niciodată, milionarul sucevean încă își dorește să realizeze un interviu cu Gigi Becali. 

Pe lângă copertă, revista din martie vine la pachet cu Suplimentul de Agricultură, articole utilitare pentru antreprenori, analize financiare, istorie economică, interviuri cu milionari și multe alte articole inedite!

De astăzi, revista Capital pentru luna martie este disponibilă la punctele de difuzare ale presei și online pe magazinul agoramag.ro. Lectură plăcută!