Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va organiza pe 9 februarie o licitaţie pentru vânzarea unor active ale Perfect Renaissance, inclusiv o fabrică de băuturi alcoolice, la un preţ de pornire de 1,85 milioane dolari, plus TVA, în contul unei datorii pe care firma o are la AVAS.

Astfel, AVAS scoate la vânzare în cadrul procedurii de executare silită o fabrică pentru producerea şi îmbutelierea băuturilor alcoolice situată în Timişoara, cu un teren aferent de 14.500 metri pătraţi, la un preţ de pornire de 1,7 milioane de dolari, plus TVA, se arată într-un comunicat al Autorităţii.

De asemenea, va fi vândut un imobil, tot în Timşoara, compus dintr-un teren de 1.371 metri pătraţi, o clădire de birouri şi alte anexe cu un preţ minim de 126.750 dolari, precum şi un apartament cu două camere în Zalău, cu minim 20.250 dolari, plus TVA.

Data limită pentru depunerea documentelor de participare la licitaţia publică cu strigare este 8 februarie, garanţia de participare la licitaţie reprezentând 30% din preţul de pornire aferent activului pentru care se licitează.

SURSA:Mediafax