Spy Shop, unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori ai sistemelor de securitate din România raportează pentru anul 2021 o cifră de afaceri de 12 milioare de euro, în creștere cu 30% față de anul precedent, în care a avut un avans de 60%.

Creșterea vine pe fondul cererii tot mai mari pentru produsele de securitate, automatizărilor și a dispozitivelor smart home, atât datorită creșterii pieței imobiliarelor, cât și a nevoii crescute de siguranță și confort pe care o are populația.

“Am observat că oamenii investesc tot mai mult în siguranța proprie, a lor, a familiei și a bunurilor pe care le dețin, iar aici ma refer în principal la imobile: casă, magazin, garaj, casă de vacanță etc. Oamenii sunt tot mai receptivi la sentimentul de protecție și își dau tot mai mult interesul în vremurile actuale pentru a-și ține la adăpost bunurile și familia.” ne-a spus Sergiu Dangulea, CEO Spy Shop.

În același timp, Spy Shop are în plan câteva investiții atât pe termen scurt, cât și pe termen mediu-lung: un nou spațiu de depozitare, un sediu nou, creșterea portofoliuliu de produse și brand-uri importate, ieșirea pe piețe externe și creșterea rețelei de distribuție.

“Avem un orizont de timp pentru a implementa câteva obiective care să ne ajute business-ul să crească mai mult decât în acest an, calendarul este făcut, mai avem de lucrat doar la bugetarea acestora. În viitorul apropiat avem nevoie de un nou spațiu de depozitare, obiectiv la care lucrăm acum, iar în următorii ani vrem să ne mutăm într-un nou sediu, pentru că actualul spațiu ne limitează oarecum oportunitatea de creștere, și pe lânga asta, un alt obiectiv mare pentru noi este ieșirea pe piețele din regiune. 

În același timp, căutăm constant noi furnizori pentru a diversifica gama de produse astfel încât să devenim reperul în materie de echipamente de securitate, supraveghere video, automatizare și smart home, chiar dacă și acum suntem probabil magazinul cu cea mai diversificată gamă de produse din domeniu, iar clienții pot găsi la noi absolut toate produsele de care au nevoie, de la A la Z din această nișa de securitate.”

Cu un portofoliu de aproximativ 50.000 de produse, Spy Shop acoperă toată gama de echipamente de securitate și supraveghere video, dar nu numai. Pe site-ul spy-shop.ro se găsesc și echipamente antiincendiu, control acces, videointerfoane, accesorii CCTV, rețelistică și o mulțime de alte gadget-uri cum ar fi echipamentele de spionaj sau camere auto.

De asemenea în jurul companiei s-a format o comunitate de aproximativ 1500 de instalatori și tehnicieni care pot administra lucrări de instalare și montaj în toată țara, prin intermediul aplicației mobile puse la dispoziție de Spy Shop.

“În continuare lucrăm și la extinderea și organizarea rețelei de instalatori parteneri în toată țara. În prezent avem aproximativ 1500 de instalatori cu care colaborăm și care ne sunt alături, însă vrem să mărim această comunitate și să investim în fidelizarea lor”.

Spy Shop este unul dintre principali importatori si distribuitori de sisteme de securitate și supraveghere video, înființat în anul 2009. Operează prin intermediul site-ului spy-shop.ro și are în portofoliu peste 50.000 de produse de securitate și supraveghere video, echipamente adresate clientului final cât și partenerilor B2B, instalatori și distribuitori. (P)