E alertă la Institutul “Matei Balş” din Capitală!

Sorin Oprescu s-a infectat cu COVID-19. Fostul primar general are nevoie de perfuzii

Medicul Sorin Oprescu (69 de ani), fost primar general al Capitalei, a fost internat de urgenţă la această unitate medicală, după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Oprescu este vaccinat cu schema completă împotriva COVID-19.

Din primele informaţii, se pare că starea sa de sănătate este una stabilă, însă este nevoie şi de perfuzii.

Membrii familiei au confirmat că fostul edil s-a simţit rău în ultimele zile, transmite Antena 3.

Medicii sunt extrem de atenţi, din cauza afecţiunilor de care mai suferă Sorin Oprescu

La început, Sorin Oprescu a acuzat o simplă răceală, însă după ce şi-a făcut testul pentru depistarea COVID-19, acesta a indicat că fostul primar este infectat cu SARS-CoV-2.

Se pare că Oprescu s-ar fi infectat chiar la Spitalul Municipal, la scurt timp după deschiderea secţiei COVID de acolo.

Fostul primar general al Capitalei suferă şi de diabet zaharat, hipertensiune arterială şi are montat un stent, fapt pentru care colegii săi medici sunt extrem de atenţi, în acest moment, la evoluţia stării sale de sănătate, după infectarea cu COVID-19.

Elena Merişoreanu a ajuns şi ea la spital, tot din cauza infectării cu coronavirus

Tot la Institutul “Matei Balş” din Capitală a ajuns şi cunoscuta interpretă de muzică populară Elena Merişoreanu, tot din cauza infectării cu coronavirus.

Artista de 74 de ani este vaccinată cu schema completă împotriva COVID-19. În ultima săptămână, s-a simţit rău, însă a crezut că este doar o răceală mai serioasă. Într-un final, a chemat totuşi ambulanţa şi a fost apoi internată la “Matei Balş”, diagnosticul fiind pozitiv pentru coronavirus.

Într-o intervenţie la o televiziune, Elena Merişoreanu a spus că abia poate vorbi, foarte greu, şi are nevoie de perfuzii în acest moment.

Sursa foto: INQUAM Photos, Raul Stef