“În momentul de față sunt aproximativ 50.000 de utilizatori de Android în România iar numărul acestora crește cu o viteză care ne uimește chiar și pe noi”, a declarat Sorin Manea, Telecom Division Manager Samsung Electronics România, în cadrul celei de a 10-a ediţii Internetics, festival de marketing, branding si advertising online.

”Dacă ar fi să considerăm terminalele cu Android drept un canal media dedicat unui public cu venituri peste medie atunci ce companii nu și-ar dori să îl utilizeze în comunicare? După succesul avut cu Galaxy S și Galaxy Tab considerăm drept o obligație încurajarea dezvoltatorii autohtoni să lanseze aplicații pentru piața din România”, a mai spus Manea.

Susţinut de Android Operating System 2.2, Galaxy Tab este primul dispozitiv tablet al companiei, care lansează o nouă categorie de produse mobile Samsung.

Cu Galaxy Tab, utilizatorii pot experimenta navigarea pe Internet, asemănătoare celei pe un PC clasic, şi se pot bucura de toate formele de conţinut multimedia pe ecranul de 7 inch. În plus, utilizatorii pot comunica în permanenţă prin e-mail, apeluri vocale şi video, mesaje text sau mesaje video sau prin reţelele sociale, cu ajutorul unei interfeţe optimizate.
SURSA: Samsung