Sony Cyber-shot HX50 este cea mai mică și mai ușoară cameră digitală cu zoom optic 30X. Cântărind doar 272 de grame, camera vine echipată cu un senzor Exmor R CMOS de 20,4MP și cu tehnologia de stabilizare a imaginii Optical SteadyShot, care garantează claritatea imaginilor surprinse chiar și atunci când folosești zoom 30x. Procesorul BIONZ permite realizarea unor fotografii cu zgomot redus de imagine, cu rezoluție înaltă, chiar și în condiții de iluminare slabă.  Compatibilitatea cu tehnologia TRILUMINOS Colour permite redarea pozelor în culori vii pe televizoarele BRAVIA TRILUMINOS Display.

Cyber-shot HX300 oferă un zoom optic 50x – printre cele mai mari la o compactă.  Camera este dotată cu noul stabilizator optic SteadyShot îmbunătățit pentru imagini mai clare chiar și la zoom ridicat. Poziția unui al doilea grup de elemente ale obiectivului se schimbă pentru a corecta tremuratul mâinilor, făcând încadrarea de două ori mai ușoară.

Cyber-shot WX300 este cea mai mica și ușoară camera digitală din lume care vine cu un zoom optic puternic de 20x. Camera este capabilă să fotografieze 500 de imagini de la o singură încărcare. Prin conectivitatea la smartphone, pe care îl poți folosi pe post de declanșator, este foarte ușor să te fotografiezi alături de grupul care te însoțește. Obiectivul G de calitate superioară de la Sony îți permite să suprinzi peisaje, portrete sau fotografii macro în-un mod foarte simplu. Stabilizatorul optic SteadyShot elimină efectul tremuratului mâinilor pentru a obține fotografii clare și este de două ori mai eficient la zoom ridicat decât generația anterioară Cyber-shot HX20V cu zoom 20x. Stabilizarea imaginilor este îmbunătățită și datorită funcției Active Mode, care asigură calitatea clipurilor video.