Sony HX350 poate poate fi utilizată într-o serie largă de scenarii, datorită obiectivului ZEISS Vario-Sonnar T care asigură un zoom optic 50x – care corespunde unui unghi larg de 24mm și unui super teleobiectiv de 1200mm (echivalent în format 35mm). Funcția Clear Image Zoom dublează factorul de magnificare maximă până la 100x, aducând clădirile îndepărtate, oamenii și animalele foarte aproape de fotograf.

Stabilizatorul de imagine optică SteadyShot elimină balansul din timpul utilizării camerei în mână, asigurând fotografii mai clare, prin schimbarea rapidă a elementelor obiectivului pentru a corecta și cele mai mici mișcări ale mâinii. Modul Intelligent Active oferă clipurilor video precizie și claritate Full HD, cu ajutorul tehnologiei proprietare Sony de analiză a cadrelor.

Camera dispune de un senzor de înaltă rezoluție CMOS Exmor R cu iluminare din spate, 20,4 megapixeli efectivi și de un motor rapid de procesare a imaginii BIONZ X. Chiar și în cazul fotografiilor de interior sau în condiții de lumină scăzută, imaginile își păstrează claritatea, nivelul redus de zgomot și calitatea înregistrărilor video Full HD.

Camera va fi disponibilă în magazinele de retail din Europa din ianuarie, la prețul recomandat de aproximativ 400 euro.

 

Te-ar putea interesa și: