Sommering Install, companie ce activeaza in domeniul instalatilor, a incheiat anul 2008 cu o cifra de afaceri de 25 de milioane de euro si vizeaza extinderea pe alte piete din afara Romaniei, potrivit lui Rudolf Sommer, directorul general al firmei.

Conform declaratiilor lui Sommer, cea mai importanta investitie a companiei in anul 2008 a fost achizitionarea celei mai moderne linii automate la nivel european de productie a tubulaturii si pieselor rectagulare (sistem TDC). Valoarea acestei investitii se ridica la 1 milion de euro.

“Aceste investitii vor permite companiei accesarea altor piete importante in anii urmatori”, a spus Rudolf Sommer. “Sommering Install este interesata de piete din alte tari ca Dubai, Kazahstan, dar si Bulgaria. Iesirea in afara Romaniei reprezinta un punct important al strategiei noastre de dezvoltare”, a mai adaugat oficialul companiei.

Sommering este una dintre cele mai puternice companii de “design&build” de pe piata instalatiilor, unele dintre cele mai importante lucrari fiind reprezentate de Baneasa Shopping City, Chitila Rezidents, Washington Residence, Bucharest Bussines Park, Ambasada Germaniei, BelleVue Residence Brasov si Global City.

Sommering Install a fost infiintata in 1995 si ofera servicii integrate de proiectare, executie, service/mentenanta si automatizari in domeniul instalatiilor. Zonele de productie ale companiei pentru sectorul instalatiilor cuprind tubulatura rectangulara, tablouri electrice si semifabricate.

Sursa: Sommering Install