Până la finalul anului, Benefit Seven estimează că numărul de abonaţi activi ai cardului pentru sport se va dubla, la 20.000, în timp ce reţeaua va ajunge la 250 de săli de sport şi wellness din 10 oraşe.

Potrivit cofondatorului Benefit Seven, Iulian Cîrciumaru, parteneriatul cu Sodexo va oferi oportunitatea de accesare a celei mai mari baze de companii interesate să le ofere angajaţilor soluţii pentru îmbunătăţirea vieţii.

"Cardul pentru sport vine în completarea ofertei salariale ca un beneficiu atractiv, care sporeşte satisfacţia angajaţilor la locul de muncă, încurajându-i să adopte un stil de viaţă sănătos şi are impact direct în gradul de loialitate şi retenţie al acestora', a declarat Andrei Creţu, cofondator Benefit Seven.

În prezent, 7card are 10.000 de abonaţi activi, angajaţi ai companiilor din domenii precum IT&C, telecomunicaţii, pharma şi healthcare, retail, sistemul financiar-bancar şi asigurări, FMCG.

"Prin parteneriatul cu Benefit Seven, Sodexo integrează în oferta de servicii dedicate companiilor de toate dimensiunile un beneficiu atractiv de motivare şi retenţie a angajaţilor şi îşi diversifică astfel portofoliul de soluţii pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii de zi cu zi a angajaţilor şi performanţa companiilor', a spus, la rândul său, directorul general al Sodexo Benefits and Rewards România, Balint Bessenyey.

În plus, reprezentanţii Sodexo şi-au exprimat încrederea că piaţa pentru soluţii de sport şi wellness din România se află pe un trend ascendent, determinat de interesul crescut al românilor pentru un stil de viaţă mai sănătos, de aceea, spun ei, se aşteaptă ca beneficiul card pentru sport să fie cât de curând un produs foarte accesat din portofoliul lor.

7card este un abonament lunar care permite în acest moment accesul la 230 de săli cu multiple activităţi sportive, de la fitness, aerobic, înot, la dans sportiv, arte marţiale, yoga şi squash, în opt oraşe din ţară: Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Piteşti, Ploieşti şi Timişoara.

Compania Benefit Seven a fost înfiinţată în 2011 şi are trei acţionari: Andrei Creţu, Iulian Cîrciumaru şi Cătălin Ivaşcu. Compania a introdus în România conceptul de carduri unice cu acces concomitent la mai multe săli de sport şi wellness. În 2015, Benefit Seven a înregistrat o cifră de afaceri de 1,8 milioane de euro, aproape dublu faţă de anul precedent.

Grupul Sodexo a intrat pe piaţa din România în 1998, iar astăzi are 810 angajaţi. Pe plan mondial, Grupul operează în 80 de ţări cu 420.000 de angajaţi, având o cifră de afaceri de 18 miliarde de euro.

SURSA: Agerpres

Te-ar putea interesa și: