Benzinăria este prevăzută cu tehnologie de ultimă generaţie, deţine dotări prietenoase cu mediul, respectiv staţie de reîncărcare maşini electrice, asigură facilităţi de achiziţie roviniete şi peaj (trecere pod Feteşti), terminal de plăti facturi, utilităţi, reîncărcări cartele telefonice, etc, Trei pompe au fost instalate în staţie, care vor furniza simultan 4 vehicule mici şi două mari cu benzină şi motorină.

În magazinul CafeNar al benzinăriei clienţii pot găsi ca şi în alte staţii de alimentare Socar, produsele vedetă, tradiţionale ale gastronomiei din Azerbaijan – cafeaua la nisip şi sucul de rodie, cât şi alte produse alimentare, nealimentare sau accesorii pentru maşină.

Reţeaua de staţii de alimentare SOCAR din România acoperă 18 judeţe: Botoşani, Suceava, Neamţ, Iaşi, Bihor, Bistriţa, Buzău, Bacău, Vrancea, Timiş, Ilfov, Cluj, Vâlcea, Arad, Sibiu, Argeş, Bucureşti şi Braşov.

Socar este compania petrolieră de gaze naturale deţinută de statul Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic), companie renumită la nivel mondial pentru activitatea sa de producţie de petrol şi gaze naturale. Socar investeşte anual miliarde de dolari în infrastructura de transport şi este angrenată, pe plan european, în proiecte cheie, menite să crească securitatea energetică a Europei, prin diversificarea resurselor de gaze naturale.

Din anul 2011, compania s-a implicat în România prin compania Socar Petroleum S.A. şi prin crearea şi consolidarea unei reţele de benzinării la nivel naţional.

Astfel, compania deţine în prezent o reţea de 39 de staţii de alimentare, fiind unul dintre jucătorii importanţi pe piaţa distribuţiei de carburanţi din România. Până în prezent, compania a creat  aproximativ 550 de locuri de muncă şi a derulat investiţii de peste 64 milioane de euro în România.

În luna mai, 2017, Socar a deschis a doua benzinărie din Bucureşti, pe Bulevardul Basarabia. Prin noua investiţie, compania ajunsese la 36 de staţii de alimentare în România.

Socar deţine, în acest moment, staţii de alimentare în următoarele judeţe din România: Botoşani, Suceava, Neamţ, Iaşi, Bihor, Bistriţa, Buzău, Bacău, Vrancea, Timiş, Ilfov, Cluj, Vâlcea, Arad, Sibiu, Argeş şi Bucureşti.