Familia lui Emi Pian primește lovitură după lovitură. După moartea lui Emi Pian, șeful clanului Duduienilor, o nouă tragedie avea să se facă auzită. Potrivit informațiilor furnizate de jurnaliștii de la wowbiz, vărul lui Pian, Făgăraș, a decedat și el. Totul s-a întâmplat la doar câteva ore după ce șeful clanului Duduianu a decedat.

Vărul lui Emi Pian, cunoscut ca Făgăraș Gladiatorul, locuia în Ilfov și potrivit sursei citate provine dintr-o familie în care femeile se ocupă cu farmece și vrăjitorii. El era cunoscut și respectat în comunitate, de asemenea era în relații foarte bune cu Emi Pian și cu familia Duduianu.

Familia lui Făgăraș a organizat un priveghi și o înmormântare cu sute de persoane, cu mâncare, băutură și manele. La înmormântare a participat Sorinel Copilu de Aur, care a întreținut atmosfera toată noaptea. În paralel, la înmormântarea lui Emi Pian participa Florin Salam.

Conform celor relatate de jurnaliști, cei care au fost prezenți la căpătâiul lui Emi Pian s-au dus apoi și la vărul acestuia, la priveghi, deși cele două evenimente erau în părți opuse ale Bucureștiului.

De la tragicul eveniment nu au lipsit dedicațiile date de lăutari pentru ”regii Făgăraș și Emi” sau ”frații Emi și Făgăraș”. Conform sursei citate, nici la vărul lui Emi Pian nu s-au putut respecta regulile de distanțare socială, în ciuda faptului că organizatorii au încercat acest lucru.

Trebuie amintit, în context că Emi Pian a fost înmormântat ieri. Liderul grupării Duduienilor a fost ucis luni seara, într-un conflict sângeros cu unul dintre rivalii săi. În timpul luptei, lui Pian i-a fost secționată artera femurală și a pierdut foarte mult sânge până să ajungă la spital.