Soțul Aurinei  a postat pe pagina lui de Facebook o fotografie în care apare alături de jurnalistă, după o altă competiție, unde fiecare a câștigat câte o medalie. 

I AM DEDICATED (n.r.: Sunt dedicat)! Cam asa as «traduce» aceasta poza. Sa am un sportiv la categoria master și de o asa «talie» este pentru mine un mare privilegiu. Îți mulțumesc pentru toate sacrificiile făcute. Îți mulțumesc pentru ca ai înțeles ce îmi doresc și ce trebuie sa faci. Îți mulțumesc pentru ca în multitudinea de sarcini și situații zilnice, ți-ai făcut timp pentru performanta.

 

Cuvintele ar fi prea puține pentru a acoperi recunoștința mea. Felicitări Un exemplu pe care toți trebuie sa îl urmam”  este mesajul pe care soțul jurnalistei de la România TV l-a scris în dreptul fotografiei de mai jos.

În primăvara acestui an, Aurina Petrea a devenit vicecampioană regională la body-fitness, potrivit obiectivvaslui.ro.

“Mi-a plăcut întotdeauna să-mi depășesc limitele. Fitness-ul a fost pentru mine o provocare. Decizia de a face performanță, de a urca pe scenă a fost cel mai dificil moment. Apoi, totul a urmat de la sine. Pot să glumesc și să spun că am reușit pentru că nu am făcut altceva decât să-mi ascult soțul și acasă, și în sala de antrenament! Am respectat cu strictețe un program de antrenament, nutriție și dietă impus de antrenor, adică de soțul meu, Emilian Știrbu. Curajul meu de a urca pe scenă și de a face performanță, deși am trecut de 40 de ani, le-a inspirat și pe alte tinere, care deja au venit la sală și și-au exprimat dorința de a munci și participa la concursuri. Toți cei care fac sport de performanță sunt deja câștigători și merită felicitați”, a declarat jurnalista pentru sursa citată mai sus, după ce a obținut râvnitul titlu. 


Te-ar putea interesa și: