Viviana Sposub a fost infectată cu noul coronavirus, la o zi după ce iubitul ei, George Burcea a confirmat că și el a ieșit pozitiv.

Vedeta Pro TV a făcut imediat testul, pentru a afla dacă este și ea infectată. Rezultatul primit sâmbătă, în jurul orelor prânzului, i-a adus o veste la care se aștepta, dar pe care spera să nu o primească: A fost contaminată cu virusul COVID – 19.

”Mici semne de răceală”

Ca și în cazul lui George, starea ei de sănătate este una foarte bună, iar singurele simptome au fost în urmă cu doar câteva zile când a prezentat mici semne de răceală.

”Ieri, după ce George a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, am decis să mă programez la testare. Tocmai ce am primit rezultatul și mi-a fost confirmat faptul că am și eu virusul.

Momentan ne simțim bine amândoi, iar pentru următoarea perioadă vom sta izolați la domiciliu. Vă ținem la curent cu starea noastră, dar sunt sigură că vom trece cu bine peste acest moment”, a spus Viviana, conform protv.ro.

Actorul George Burcea s-ar fi infectat cu noul coronavirus, după ce ar fi manisfestat anumite simtome ușoare, în urmă cu doar câteva zile.

”Vreau să vă asigur că mă simt bine”

Starea de sănătate a fostului soț al Andreei Bălan este una bună, stabilă, maifestând doar mici simptome de intensitate scăzută, sub forma unor dureri de cap.

”Așa este, am fost depistat cu noul virus – COVID – 19. Vreau să vă asigur că mă simt bine, nu am niciun fel de simptom în acest moment și m-am izolat imediat, în casă.

Totodată, i-am sunat pe toți cei cu care am intrat în contact și le-am spus despre rezultatul testului. Sunt optimist și sunt sigur că voi trece și peste această nouă provocare din viață, cât se poate de rapid”, a declarat George Burcea, conform sursei citate.