Conform cifrelor consultate de Capital, debutul meciului i-a adus postului din Pache o audiență de peste 16 puncte de rating pe publicul urban, mai mult decât dublu față de următorul clasat, KANAL D, care avea la acea oră o audiență de 6,4 puncte de rating.

Finalul meciului a avut o audiență de 14,5 puncte de rating pentru PRO TV, la o distanță uriașă de absolut toate posturile de televiziune din România. Pe publicul urban, KANAL D mai avea la ora aceea doar 3,2 puncte de rating.

Naţionala de fotbal a României a ratat calificarea la EURO 2020, după ce a fost învinsă de echipa Islandei cu scorul de 2-1 (2-0), joi seara în semifinalele barajului pentru EURO 2020, pe Stadionul Laugardalsvollur din Reykjavik.

Tricolorii au făcut o primă repriză slabă, au jucat mai bine după pauză, dar insuficient pentru a întoarce rezultatul şi a ratat şansa de a evolua la EURO 2020 pe teren propriu, la Bucureşti, unde vor avea loc patru meciuri ale turneului final de anul viitor.

Gylfi Sigurdsson (16, 34) au marcat ambele goluri ale nordicilor, în timp ce pentru tricolori a înscris Alexandru Maxim (63 – penalty).

România, care l-a avut pe Camora titular la prima sa convocare după ce a primit cetăţenia română, nu a reuşit să se regăsească în prima repriză, fiind surprinsă în două rânduri de solida echipă islandeză. Gazdele au controlat tactic jocul, s-au impus fizic, blocând foarte bine orice încercare ofensivă a tricolorilor departe de poarta lui Halldorsson, care practic nu a fost deranjat.