Despre Ema Gavrilă se știe că a avut o relație cu Alexandru Mazăre și că a fost patroana clubului de fotbal SSC Farul Constanța.

Timpul a trecut, relația s-a consumat, însă Ema Gavrilă și-a concentrat atenția asupra unui alt domeniu din care speră să scoată mulți bani.

Potrivit informațiilor furnizate de economica.net, fosta iubită a lui Alexandru Mazăre este administratorul Blueberry Ridge Minerals cu care încearcă să extragă aur de la Baia de Arieș. Gavrilă susține că așteaptă eliberarea licenței de exploatare a zăcământului din mină până în februarie 2020.

Ce vrea să demonstreze

Ideea de a avea o firmă de un asemenea profil i-a venit în 2011 atunci când valoarea aurului pe piaţa internaţională era la un nivel ridicat, iar obţinerea acestei licenţe de explorare a fost un lucru uşor. Ea a spus, potrivit sursei citate, că își dorește să demonstreze că se pot câştiga bani nu doar din imobiliare, din închirierea unui imobil pe care de cele mai multe ori îl cumperi în asociere cu altcineva. „Investiţia într-o mină de aur, ca asset într-un fond de investiţii, dacă nu direct pe bursă este mult mai profitabilă decât atunci când cumperi lingouri de aur”, a declarat Gavrilă, potrivit sursei citate.

Ema Gavrilă este fosta iubită a lui Alexandru Mazăre și fosta șefă de la PSD Costinești. Ea a intrat în afaceri imediat după 1990, atunci când a înființat prima agenție de manechine și fotomodele în România, Ema Manechin.