Încercare de înşelătorie pe internet în numele fostului primar al Constanţei Radu Mazăre!

Cont fals pe Facebook în numele lui Radu Mazăre! A fost depusă deja o plângere în acest sens

O pagină de Facebook ce poartă numele acestuia şi tag-ul @RaduMazarePrimar a lansat o serie de postări în ultimele zile, care ar sugera că Mazăre are de gând să candideze în 2024 pentru un nou mandat de primar al municipiului Constanţa.

Joi, avocata Lizeta Haralambie a lămurit faptul că acel cont nu îi aparţine lui Radu Mazăre şi spune că a fost înaintată o plângere organelor competente pentru a fi găsite persoanele responsabile cu distribuţia unor astfel de informaţii false.

“În atenția mass media !!!!! Ca urmare a apariției în spatiul public a unor informații referitoare la aparția unui cont de facebook cu numele Radu Mazăre, va aduc la cunostinta următoarele: pe data de 29.07.2021, a fost deschis un cont fals de Facebook (pagina personală și pagina publica) sub numele de Radu Mazăre.

Aceste pagini propaga informatii false în mediul online folosind numele de Radu Mazăre. Ne dezicem de orice declarație și asociere cu numele Radu Mazare. Există în acest sens o plangere adresată organelor competente  pentru luarea unor măsuri urgente de a depista persoanele responsabile cu distributia unor astfel de informatii false”, a transmis avocata prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook.

Mesaje de tip electoral, care se încheiau toate cu formula “Radu Mazăre 2024”

Pe pagina incriminată sunt postate mai multe mesaje de tip electoral, care ar fi pregătit, aparent, terenul pentru o candidatură a lui Radu Mazăre.

Peste 4.000 de persoane au apreciat şi urmăresc pagina respectivă pe Facebook.

“Această pagină se adresează constănțenilor adevărați, zecilor de mii de constănțeni care m-au votat și m-au susținut. În schimb, au dat buzna milogii de la rezist altfel, să mă înjure, raporteze, să îmi blocheze promovarea postărilor.

Pe această cale vă anunț, că nu-mi bagă nimeni pumnul în gură. Nu mai e mult și adevărul va ieși la iveală. Radu Mazăre 2024!”

“A fost o vreme când eram tot timpul fericiți. Mamaia era stațiune de top. Eu am făcut, alții doar au promis! Radu Mazăre 2024”

“Și încă o amintire de pe vremea când Mamaia avea vibeul ei, iar turiștii veneau cu drag. Eu vă prezint doar adevărul, nu am nevoie de campanie electorală. Eu am făcut, ei au promis, au mai și stricat pe deasupra.

Am fost și voi rămâne un one man show, nu circar cum mă fac alții! Radu Mazare 2024”