Realitatea TV a intrat în faliment după opt ani în care societatea a fost în insolvență. Mai mult, după ce tribunalul a pronunțat falimentul, Realitatea a fost la un pas de a fi evacuate din sediu. Totul s-a evitat în ultimul moment, chiar înaintea Sărbătorilor Pascale.

Acum vine o nouă veste rea pentru fanii celor de la Realitatea TV. Una dintre vedetele postului, aflată de 14 ani pe sticlă, și-a luat adio de la stația de știri cea mai veche din România. Anunțul a fost făcut chiar de către o colegă a vedetei, pe o rețea de socializare.

Nora Dincă a anunțat pe o rețea de socializare că realizatoarea “Prime Time News”, Andra Miron și-a luat adio de la Realitatea TV. “După imaginea asta, ai putea crede că e ușor să te desprinzi de 14 ani din viața ta.  Nu e, desigur. Nici pentru cei ce pleacă, nici pentru cei ce rămân.

Desenăm un zâmbet, soare peste furtuna de lacrimi, și mergem mai departe.
În urmă, 14 ani de amintiri, 14 ani din viața noastră.
Înainte, speranța că vom construi altele de neuitat de importante și de frumoase.

„Nimeni nu este de neînlocuit” e o minciună -cu care ne mințim, sau suntem mințiți, ca să nu cădem -nici cei ce pleacă, nici cei ce rămân- de pe sârma asta care este viața. Sau optica unor oameni care nu prețuiesc nimic, pentru că nu știu să vadă nimic în afara propriei persoane -oameni săraci, oricâte avuții ar strange. Andra Miron, asemeni multora care au plecat și care vor mai pleca, va fi înlocuită, desigur, dar asta nu înseamnă că Andra nu a fost de neînlocuit.
Pentru că a fi de neînlocuit nu înseamnă că nu mai am ce să pun în locul tău, într-o organigramă.
A fi de neînlocuit înseamnă că atunci când pleci, pleci cu o bucățică din locul acela și lași în loc o bucățică din tine”, a scris jurnalista pe o rețea de socializare.

Andra Miron nu a anunțat, cel puțin deocamdată, unde își va continua cariera. Rămâne de văzut ce decizie vor lua șefii de la Realitatea TV în privința celui sau celei care-i va lua locul Andrei Miron la pupitrul Prime Time News.