Marian Vanghelie, fost primar al sectorului 5, ar putea candida din nou. Acesta a ironizat atât situația Gabrielei Firea cât și pe cea a lui Nicușor Dan. Trebuie menționat că încă nu se știe ce funcție dorește Marian Vanghelie.

„Ceea ce se întâmplă în București astăzi e ceva incredibil, dar adevărat. Ne uităm la două persoane – una de sex feminin și una de sex masculin în care se dispută Primăria Capitalei. E îngrozitor. E de plâns!

Una e primar în funcție care ne spune că a făcut 22 de societăți comerciale. Nu înțelegem pentru ce: angajați, mașini, dotări…”, a spus Marian Vanghelie legat de Gabriela Firea.

Eu voi candida la toate alegerile

Marian Vanghelie nu a uitat nici de Nicușor Dan, despre care a zis că „se plimbă din stânga în dreapta și să vină să îi dea cineva o palmă ca să spună că face campanie”. Per total, Vanghelie a spus că toată situația este „de plâns”.

„A doua persoană care se plimbă din stânga în dreapta și să vină să îi dea cineva o palmă ca să spună că face campanie. E de plâns.

Eu voi candida la toate alegerile unde ne lasă. Peste tot. Și la sectoare și la Capitală și prin țară și la parlament. Peste tot”, a adăugat acesta legat de Nicușor Dan.

Sursă foto: INQUAM/Alexandru Busca