Smiley: A fost un eveniment senzațional din punctul nostru de vedere. Ne-am simțit extraordinar

Smiley a vorbit despre nunta sa cu Gina Pistol, care s-a desfășurat într-un loc superb de la marginea pădurii Snagov.

„Pentru noi a fost un eveniment special, evident, cu însemnătate nu numai așa a fost cu o însemnătate spirituală, că de aia am făcut nunta, am vrut să ne căsătorim în biserică. A fost un eveniment senzațional din punctul nostru de vedere. Ne-am simțit extraordinar de bine.

Toți oamenii care au lucrat ca acest eveniment să fie de vis, așa cum credem și noi că a fost, și-au făcut treaba excepțional, începând de la oamenii care au organizat nunta, până la oamenii care au făcut toată treaba asta bună la locație, la oranjerie.

A fost fantastic tot. Oamenii și chelnerii, absolut toată lumea care a participat activ la nunta asta să organizeze, și-au făcut treaba fantastic de bine. Toți care au cântat, invitații, și au făcut treaba senzațional, adică treaba lor era să distreze invitații. S-au simțit foarte bine, s-au distrat. Acum primim și noi feedback de la toată lumea și, până acum, am primit doar feedback foarte bun.

Ideea e că noi nu ne-am pus așa o chestie, n-aveam o nuntă a visurilor noastre. Noi am făcut o petrecere așa cum o vedeam noi, așa cum ne-ar fi plăcut nouă, și chiar a ieșit așa cum ne-ar fi plăcut nouă. Slujba la biserica a fost minunată.

De acolo nu sunt imagini, pentru că am păstrat doar pentru noi, dar ne-am emoționat cu toții. Am avut un cor fantastic, care ne-a cântat, cel mai tare cor bisericesc din România, pe care am ținut neapărat să-i avem pentru că, na, mie îmi place muzica asta și vreau să aud așa cum trebuie.

Părintele Crângașu a câștigat toată slujba și a ținut o cuvântare superbă după, la sfârșitul ei. Ne-a emoționat pe toți. Și cununia civilă a avut loc tot la Palatul Snagov. A venit primarul din Snagov”, a declarat Smiley, despre nunta de poveste, potrivit stirileprotv.ro.

Cântărețul a spus că era cât pe ce să lăcrimeze în timpul slujbei religioase

„Era să plângem noi doi. Adică eu, la un moment dat, am zis domne, că o să plângă mama, tata, dar cu siguranță toată lumea. Au fost. Au fost mulți care au lăcrimat la slujbă, dar era să plâng și eu. Adică, cam asta a fost. Pe mine mă emoționează, mie îmi plac cântările astea bisericești, sunt un om credincios și cred în uniunea asta în fața lui Dumnezeu, și pentru mine chiar are o însemnătate deosebită”, a subliniat cântărețul.

Cântărețul precizează că unul dintre momentele speciale de la nuntă a fost dansul. Aceștia au ales o piesă specială.

„Momentul care cu siguranță a fost special, a fost dansul nostru în doi și trei, și apoi cu părinții noștri, cu nașii noștri. Am ales și o piesă specială pentru noi, ‘Dance me to the end of love’. Am ales-o pentru că ne place nouă foarte tare și pentru că noi cam dansăm așa prin viață, câteodată mai bine, câteodată mai rău, câteodată mai călcăm în străchini, știi cum e? Dar mergem înainte tot dansând și sper să mergem înainte până la sfârșitul dragostei”, a spus Smiley.

Smiley: Am realizat că eu la nunta mea n-am cântat

,,Am realizat că eu la nunta mea n-am cântat. Nu, n-am cântat la nunta mea, dar a cântat nevastă-mea. N-am apucat, am vrut și n-am mai apucat.

Efectiv, n-am mai apucat, am vrut să cânt, mi-am pus căștile și nu am mai apucat, pentru că erau atât de mulți oameni care cântau, am mai primit și o surpriză, adică a fost haos”, a încheiat acesta.