Începând de marţi, 1 octombrie, Poliţia din Caracal are un nou şef, al treilea în ultimele trei luni. Este vorba despre comisarul-şef de poliţie Codruţ-George Florescu. Acesta are o vechime de 18 ani în instituţie şi a fost anterior şef al Poliţiei din Drăgăneşti-Olt, notează digi24.ro.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Olt a precizat că, începând de marţi, 1 octombrie, la conducerea Poliţiei din Caracal au fost împuterniciţi în funcţia de şef Codruţ-George Florescu, iar ca adjunct al său, subcomisarul Ionuţ Damian Mârzacu.

El ar fi al treilea şef al Poliţiei Caracal din ultimele trei luni. Nicolae Mirea, cel care era şef la momentul dispariţiei Alexandrei Măceşanu, în luna iulie, a fost înlocuit de la conducere şi ulterior s-a pensionat. Costel Ghimiş, cel care i-a luat locul, s-a pensionat şi el începând cu 1 octombrie.

Poliţistul care a fost adjunct al şefului Poliţiei Caracal până pe 1 octombrie, Nicuşor Ţucma, s-a întors pe funcţia ocupată anterior, respectiv cea de şef al secţiei de Poliţiei Rurală Deveselu.