Lucrările de îmbunătăţire la Sistemul Automat de Taxare al Societăţii de Transport Bucureşti – STB vor fi extinse până pe 27 octombrie, conform unui comunicat de presă.

În tot acest interval, procesul de vânzare a titlurilor de călătorie prin centrele de emitere şi reîncărcare carduri ar putea întâmpina temporar dificultăţi, a anunţat, miercuri, societatea.

”Lucrările de upgrade la Sistemul Automat de Taxare al STB SA vor fi extinse şi în cursul acestei săptămâni, astfel încât procesul de vânzare a titlurilor de călătorie prin centrele de emitere şi reîncărcare carduri poate întâmpina temporar dificultăţi. Operaţiunile efectuate pe serverele STB SA sunt necesare pentru o mai bună adaptare la structura şi volumul cererii de transport”, arată comunicatul de presă emis de STB SA.

”Procesul de upgrade va continua până la data de 27 octombrie a.c. În cazul în care lucrările vor fi finalizate înainte de termen, STB SA va anunţa acest lucru pe toate canalele de comunicare de care dispune”, mai precizează sursa citată.

Iar echipele de control vor aplica o procedură de îndrumare şi prevenţie pentru călătorii afectaţi, mai arată comunicatul.