Simona Halep se întoarce la Paris, Franța, după doi ani de zile

Simona Halep va juca la turneul de tenis Trophee Clarins, programat pentru 13 mai-19 mai, la Paris, Franța. După aproape doi ani de absență, Simona Halep se întoarce pe terenul ei preferat de tenis: cel cu zgură. Ultima sa apariție pe această suprafață a avut loc la Roland Garros 2022.

Acum, este pregătită să revină în circuitul profesionist. A primit un wild card pentru a putea participa la Trophee Clarins, un turneu de tenis de nivel WTA 125.

Este al doilea turneu de tenis din acest an pentru ea, după Miami Open. Meciurile ei de la Trophee Clarins vor fi transmise la TV, pe Digi Sport.

Campioana a postat şi o fotografie joi la prânz, înainte de plecare.

halep paris
SURSA FOTO: Instagram, Simona Halep

Schimbare de look înainte de marele meci

Înainte de a pleca în Franța, jucătoarea de tenis și-a făcut o schimbare de look, însă nu totală. Va putea fi recunoscută de admiratorii ei din Franța. L-a contactat pe hairstylist-ul vedetelor Sorin Stratulat pentru a-și aranja părul.

Unele femei aleg să-și schimbe coafura, mai mult sau mai puțin, în momentele importante din viața lor. Revenirea în circuitul profesionist este un moment special pentru Simona Halep. Bucuroasă de rezultatul obținut la salonul de înfrumusețare, și-a făcut câteva poze în propria mașină și le-a urcat pe Instagram.

halep paris
SURSA FOTO: Instagram, Simona Halep

Jocurile Olimpice, marele vis al Simonei Halep

Jocurile Olimpice sunt marele vis al Simonei Halep pentru acest an. Totuși, Octavian Morariu, un membru al Comitetului Olimpic Internațional, crede că șansele ei de a juca la Jocurile Olimpice sunt minime. A reamintit că este un sportiv suspendat pentru dopaj. Deși a primit o pedeapsă mai scurtă de nouă luni la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), suspendarea este asociată cu numele ei.

Comitetul Olimpic Internațional are o politică de toleranță zero în astfel de cazuri. Se îndoiește să se va face vreo excepție pentru ea. Istoricul Franței în combaterea dopajului în ciclism poate influența perspectiva lor în ceea ce privește acordarea wild cardurilor pentru tenis.

Dacă se creează un precedent, este posibil ca toată lumea să înceapă să o ocolească pe Simona Halep. Ea ar trebuie să înceapă de jos și să participe la turneele de tenis ITF de nivelurile 50-60 de mii de dolari pentru a-și continua progresul, crede el.

Octavian Morariu
Octavian Morariu (SURSA FOTO: Comitetul Olimpic și Sportiv Român)