Simona Halep, reclamă dedicată Zilei Naționale

Vestea zilei despre Simona Halep! Aflată în așteptarea unui verdict din partea TAS, jucătoarea de tenis apare într-un spot publicitar dedicat zilei de 1 decembrie. Reclama este realizată de unul dintre principalii ei sponsori, Banca Transilvania.

Filmările au avut loc la începutul lunii octombrie în Emiratele Arabe Unite, unde constănțeanca se antrenează intens. În clip o putem vedea pe Simona Halep alergând noaptea în deșert, notează Gazeta Sporturilor.

„Drumul greu e să continui, chiar dacă nu știi unde duce. Și înseamnă să lupți chiar și atunci când pare că nu câștigi. Nu e ușor, dar trebuie să fac față”, spune tenismena.

În spotul publicitar mai apar Gheorghe și Ianis Hagi, dar și Horia Tecău

În reclama dedicată Zilei Naționale a României apar, de asemenea, Gheorghe Hagi, fiul său, Ianis, dar și fostul tenismen Horia Tecău.

„Să mergi către succes nu e niciodată ușor. Trebuie să lupți, să dovedești, să confirmi. Presiunea e mereu acolo. Și fiecare are drumul lui. Viața mi-a arătat că drumul greu te duce mai departe. La mulți ani, România!”, spune Gheorghe Hagi.

Fostul fotbalist este urmat de fiul său.

„Drumul greu e să ieși la lumină din spatele unei umbre uriașe. Eu sunt eu și ăsta e drumul meu”, spune Ianis Hagi.

Horia Tecău, care acum este antrenorul echipei feminine de la Cupa Davis, adaugă: „Drumul greu e să ceri de la alții, cât ai cerut de la tine însuți. Vreau să-i fac să creadă în ei, așa cum am crezut și eu în mine”.

Simona Halep încă așteaptă un verdict de la TAS

Amintim că Simona Halep a primit o suspendare de patru ani pentru dopaj. La US Open 2022, aceasta a fost testată pozitiv pentru Roxadustat. Sperând la o reducere a pedepsei, constănțeanca a făcut apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

TAS a actualizat lista de audieri până la data de 26 ianuarie 2024. Însă cazul de dopaj al campioanei nu apare pe lista oficială.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a explicat că datele audierilor sunt stabilite în funcție de mai multe elemente. Sunt luate în vedere atât de disponibilitatea arbitrilor, cât și de disponibilitatea părților la procedură.

Audierile pentru cazul în care este vizată marea campioană nu figurează pe lista TAS până la data de 21 martie 2024. Prima jumătate a anului viitor este, așadar compromisă pentru fostul număr 1 WTA. Totodată, aceasta urmează să piardă și mai mult timp, indiferent de ce va decide Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).