Cine a câștigat golden buzz

Florin Călinescu a decis să dea golden buzz-ul în ediția de vineri, 13 martie, a emisiunii Românii au talent.

Actorul a fost impresionat de povestea tristă a unei de femei de 33 de ani dar și de talentul acesteia. Femeia, care și-a petrecut copilăria în mai multe centre pentru copii, a venit în această seară la Românii au talent pentru a-i impresiona pe cei 4 jurați cu talentul său.

Aceasta a început să cânte muzică de operă și a ridicat tot publicul din sală în picioare.

Aura, căci acesta este numele său, lucrează ca stewardesă de doi ani. Întrebată de ce și-a ales această meseria a declarat că probabil este din cauza sunetului avioanelor pe care îl auzea constat atunci când era mică.

Aura cântă muzică clasică, după ce a urmat cursurile Conservatorului din Iași și Liceul de Artă din Bacău.

Îi place să scrie poezii și să deseneze. Poeziile au o tentă pesimistă. „Încă mai am momente, momente de fericire pură, când nu sufăr, dar lupt, lupt să fac o parte din lucruri și să rămân conectată la prezent”.

Mai mulți concurenți speciali au urcat pe scena Românii au talent

O concurentă a urcat pe scenă cu un moment la care a muncit foarte mult și a avertizat că: ”O singură dată dacă ai greșit, poate fi fatal”, însă anii de muncă și dorința de a fi cea mai bună vor reuși să îi aducă aprecierile juraților: ”Dacă ar fi ținut 6 luni…era perfect”, a spus Florin Călinescu.

Poveștile de viață au reușit să surprindă și să îi impresioneze pe jurați și de această dată. Unul dintre concurenți și-a spus povestea prin versuri: ”sunt un copil crescut în stradă, am regrete” și a transmis un mesaj către cei care nu primesc susținerea familiei la timp: ”Nu vei ști ce-i rău sau bine, iar alții îți vor spune cine ești”.