UPS a raportat un câştig după impozitare de 36 milioane dolari, direct legat de încercarea de achiziţionare a companiei TNT, în contextul în care câştigul din rata de schimb valutar de 213 milioane dolari obţinut ca urmare a lichidării unei subsidiare din străinătate a fost în mare parte ponderat de cheltuielile după impozitare de 177 milioane dolari pentru comisionul de reziliere şi alte costuri legate de tranzacţie.
UPS a livrat în primul trimestru 16,2 milioane de colete pe zi, în creştere cu 4,1% faţă de perioada similară din 2012. Segmentul coletelor pe piaţa internă a SUA a înregistrat o creştere a volumului zilnic de colete de 4,4%, iar profitul operaţional s-a îmbunătăţit cu 9%. În plus, UPS a reconfirmat estimările pentru întregul an 2013 în ceea ce priveşte câştigurile ajustate per acţiune diluată – o creştere de 6-12% faţa de rezultatele ajustate din 2012.
Lider la nivel global în domeniul logisticii, UPS oferă o gamă largă de soluţii, printre care transportul de colete şi mărfuri, inclusiv servicii inovatoare de livrare pentru piaţa de consum la nivel global; facilitarea schimburilor comerciale internaţionale şi folosirea unor tehnologii avansate pentru o gestionare mai eficientă a lumii afacerilor. Cu sediul central în Atlanta, SUA, UPS deserveşte peste 220 de ţări şi teritorii din întreaga lume. UPS a intrat pe piaţă din România în 1990 prin intermediul contractorului de servicii autorizat Romtrans, iar din 2000 prin intermediul Trans Courier Service, o companie a Romtrans achiziţionată de UPS în anul 2008.