Dezvoltată împreună cu retailerul Selgros Cash&Carry România, selgrostravel.ro oferă, în fiecare lună, câte zece pachete turistice create exclusiv pentru Selgros Travel. Cele zece destinații diverse, dintre cele mai populare dar și exotice, sunt oferite pe platforma operată de TUI TravelCenter.

Pe lângă acestea, turiștii români pot efectua rezervări în timp real la hoteluri din toată lumea, având acces la o vastă bază de date a partenerilor TUI din toată lumea, potrivit unui comunicat de presă.

Printre ofertele de lansare disponibile se află și o vacanță de o săptămână în Varadero, Cuba, la prețuri începând de la 999 de euro de persoană. De asemenea, de astăzi, pe selgrostravel.ro sunt disponibile și alte pachete de servicii la tarife speciale către destinații celebre precum Santorini (la 399 de euro/persoană), Dubai (revelion de top de la 999 de euro) sau Toscana, unde un circuit la finalul lunii septembrie pornește de la 599 de euro/persoană.

”Este un model de succes în Europa, pentru că așa ne apropiem și mai mult de clienți. Transformăm procesul de achiziție într-unul facil și deschidem încă o ușă, pentru călătorii în toată lumea pentru toți turiștii români", a declarat Dragoș Anastasiu, Președintele Grupului Eurolines România.