Preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat azi decretul pentru numirea în funcţia de consilier prezidenţial a Corinei-Alexandrina Gătej, în cadrul Departamentului Mediul de Afaceri Intern şi Internaţional al Administraţiei Prezidenţiale.

După ce în ultimii 4 ani dublase afacerile afacerile în Balcani ale Unilever, Corina-Alexandrina Gătej acceptase la începutul lunii iunie funcţia de business development director Unilever pentru centrul şi estul Europei.

Contactată de capital.ro, Corina-Alexandrina Gătej a declarat că preferă să nu facă comentarii pe marginea recentei numiri până la instalarea oficială în funcţie, care va avea loc cel târziu miercurea viitoare.

„Un lider puternic trebuie să fie umil”

„Un lider puternic nu poate să obţină nimic dacă este centrat numai pe sine, dacă nu lucrează prin oameni, dacă este agresiv, arogant şi nu vrea să înveţe. Iar ca să faci lucrul acesta trebuie să fii umil. Nu în sensul în care te laşi călcat în picioare, ci în sensul în care îţi ţii mintea deschisă şi înveţi de la oricine“, declara Gătej luna trecută pentru revista „Capital”, pe când nu lucra pentru cel mai important om din stat.