Secretul lui Costin Mărculescu! Totul a fost scos la iveală după moartea sa

Costin Mărculescu a devenit faimos după ce a jucat în filmul ”Liceenii”. Deși era cunoscut de mulți, puțini știau că acesta are probleme cu banii.

Jurnaliștii de la Antena 3 au reușit să scoată la iveală faptul că actorul avea datorii la întreținere. Potrivit datelor afișate la avizierul blocului unde locuia, Costin Mărculescu avea datorii de 12 mii de lei.

Mărculescu considera că lumea s-a folosit de el

”Mi-am pierdut vila din Pipera, mașinile, banii, bijuteriile, tot. Peste toate astea, am rămas cu vreo sută de mii de euro, datorii. De 8 ani de zile, deși am apărut în peste 2500 de emisiuni, la toate televiziunile, mi-am dat seama că toată lumea s-a folosit de mine. ”, spunea Mărculescu .

Actorul Ștefan Caraman are numai cuvinte dure la adresa lui Mărculescu

”Adică pe fraierul ăla care latră pe videoblog prostii cu virgine îl umflă poliția, iar jegul ăsta care a alimentat protipendada Bucureștiului cu „modele” (proaste găsite pe la țară și transformate în parașute de lux) are parte de „lacrimi și durere”.

Ar trebui ca grupul ăla de activiste naive care s-au afișat mai ieri prin Piață Universității cu afișe antirasim să apară acum cu ceva pe care să scrie atât: „băi, s-a făcut dreptate”. Cam asta e lumea în care trăim” este mesajul dur al actorului, publicat pe pagina oficială de Facebook.

Secretul lui Costin Mărculescu! Totul a fost scos la iveală după moartea sa