De mai bine de 5 ani, Liviu Dragnea (58 de ani), fostul preşedinte al PSD, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Irina Tănase (29 de ani).

Cum a început însă totul?

Cei doi au preferat să stea mult timp departe de ochii presei, mai ales că s-a zvonit că relaţia lor ar fi început înainte ca Liviu Dragnea să divorţeze de fosta sa soţie şi asta ar fi dus la despărţire.

Liviu Dragnea şi Irina Tănase s-au cunoscut pe când tânăra, care avea atunci numai 21 de ani, a început să lucreze pe post de secretară la cabinetul Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului. Era anul 2013, iar ministerul era condus la acel moment de Liviu Dragnea.

În 2015, Irina Tănase devenea consilier al politicianului PSD, poziţie la care a renunţat un an mai târziu, în 2016. Relaţia lor a devenit oficială abia după ce Liviu Dragnea a divorţat. Unele voci au spus că blonda a fost motivul despărţirii dintre Liviu Dragnea şi Bombonica Prodan, scrie wowbiz.ro.

Irina Tănase a împlinit chiar astăzi 29 de ani

Irina i-a rămas alături lui Liviu Dragnea şi după condamnarea acestuia la 3 ani şi 6 luni de închisoare. L-a vizitat deseori la Penitenciarul Rahova şi l-a aşteptat în faţa închisorii în momentul în care a fost eliberat, pe 15 iulie anul acesta.

Ziua de naştere a Irinei Tănase este chiar astăzi, ea fiind născută pe 29 septembrie 1992, în Bucureşti.

Irina a absolvit Colegiului Național “Elena Cuza”, iar apoi a urmat cursurile Facultății de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) București.

Iubita lui Liviu Dragnea a avut primul job la Asesoft, o companie cu domeniu IT, post la care a renunțat pentru a intra în politică. A fost consiliera lui Andrei Dolineaschi, membru PSD și fost secretar general al partidului, iar la vârsta de 21 de ani s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, unde a devenit asistenta lui Liviu Dragnea.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea