„Am convenit cu invitatul meu din această seară, de la #40deIntrebări, fostul premier Victor Ponta, să fiu eu cea care aduce toate clarificările cu privire la mărturisirea pe care a făcut-o în această seară, legat de faptul că are 3 copii, și nu 2, așa cum știam cu toții, până acum.

Daciana și Victor Ponta au înfiat o fetiță! Are 6 ani și se numește Maria Ponta. Un copil foarte frumos, pe care ei și l-au dorit enorm! Așa vești frumoase să tot auzim!”, a scris Denise Rifai pe Facebook.

Cât câștigă lunar șeful Pro România și soția lui

De asemenea, fostul premier a vorbit în timpul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” și despre salariul lui și viața  personală. Trebuie reamintit că Victor Ponta și Daciana Sârbu, a doua soție a fostului premier, s-au căsătorit pe ascuns în anul 2006. Chiar dacă la început nu se înțelegea deloc cu tatăl Dacianei, Ponta a mărturisit că în momentul de față au o relație excelentă.

„Ne-am luptat o perioadă cu tatăl ei. Sunt un om norocos fiindcă ambele femei din viața mea sunt două femei perfecte. Eu nu merit acest noroc, de aceea nu am prea vorbit despre asta. Cred că nici politic nu prea m-am înțeles cu Ilie Sârbu. El chiar era deranjat de faptul că venim noi ăștia tineri. Acum avem o relație excelentă. Mai glumesc eu cu Daciana că dacă divorțăm, eu rămân cu tata-socru”, a declarat politicianul la Kanal D.

„Daciana. Până anul trecut câștiga mai bine de 6.000 de euro din salariul de europarlamentar. Eu am un salariu de 12.000 de ron ca deputat. Nu suntem o familie care să moară de foame, avem un nivel peste media din România”, a răspuns Victor Ponta când a fost întrebat cine câștigă mai mult în casă.

Sursă foto: Inquam Photos / Liviu Chirica