Victor Ponta a primit un mesaj crunt chiar de luni de dimineață. Acesta a fost transmis de Eugen Tomac, președinte al PMP, care a reacționat prompt la declarațiile făcute de liderul Pro România în privința rezultatului de la alegerile parlamentare. Ponta a susținut că dacă viitorul guvern va depinde de voturile UDMR pentru a fi votat în Parlament, atunci se angajează să ofere el voturile PRO România pentru învestirea Executivului pentru ca acesta să nu mai depindă de UDMR.

„A început marea manipulare!

Niște golani din politică, de câteva zile, tot promovează o mare minciuna, pe care am mai auzit-o la toate scrutinele electorale, cu scopul de a duce în eroare electoratul PMP.

Mizeria cu PMP nu are nicio șansa au spus-o și alții înaintea voastră și nu ne miră că din disperare tot în PMP loviți.

În loc să vă ocupați să gestionați eșecul care vă paște, atacați PMP. Nicio grijă, iar ultima prostie spusă aseară de Ponta mă face să râd cu hohote. Victoraș, tu cu Dragnea pe liste știu că ai insomnii. Stai liniștit că Tăriceanu este copia fidelă a lui Dragnea și orice ați face tot 4%, ca la locale, veți lua.

Singurul partid care are un electorat loial unei cauze în care crede este PMP. Sunt absolut sigur că susținătorii noștri vor fi la vot pe 6 decembrie și ne vor acorda din nou încrederea pentru ca nu i-am trădat niciodată.

Mai ușor cu manipularea din sondaje, așa a plecat ca prostul din politică și Dragnea, cosmetizând sondaje.

Cel mai bun sondaj este cel de la ora 21.00 din 6 decembrie.

Nu puteți voi minți și fura cât putem noi vota!

Sfântul Apostol Andrei, ocrotitorul României să ne binecuvânteze pe toți și să ne păzească de tot ce e rău.

La mulți ani, tuturor românilor!”, a scris pe pagina sa de Facebook, Eugen Tomac.