Mihaela Rădulescu și partenerul ei de viață, parașutistul Felix Baumgartner, aniversează astăzi 8 ani de relație. Cu ocazia acestei zile speciale, vedeta TV a postat pe contul ei de Instagram, un clip, în care a atașat imagini cu iubitul ei, încă de la începutul relației lor.

„8 ani, iubitule! Mă bucur atât de mult că ai intrat în viața mea. Aniversare fericită”, a scris Mihaela Rădulescu în dreptul clipului postat pe Instagram.

„Avem o relație frumoasă! Știi de ce a rămas frumoasă? Pentru că vorbim foarte puțin despre asta și așa va și rămâne. De atâtea ori ne-ați despărțit voi, ăștia din presă, încât simt nevoia să vă las așa, mai nedumeriți, în ceea ce ne privește. E totul bine acolo.

S-au întâmplat atât de multe, de atâtea ori, în 8 ani, încât nu știu dacă ai observat, sunt foarte relaxată la acest capitol, nici măcar nu mai dezmint știrile de genul ăsta, le las acolo și când vă treziți voi mai puțin pregătiți o să constatați că nu s-a întâmplat nimic, de fapt”, a spus Mihaela Rădulescu, luna trecută.

Mihaela Rădulescu a dat detalii din viața personală a lui Felix

Mihaela Rădulescu a vorbit, pentru prima dată despre mama lui Felix Baumgartner. Chiar dacă se află într-o relație de dragoste de 8 ani de zile cu renumitul sportiv, vedeta a fost extrem de discretă în ceea ce privește viața sa personală.

Mihaela Rădulescu a vorbit despre mama celui cu care trăiește o frumoasă relație. Potrivit acestuia, mama sportivului este extrem de grijulie cu fiul său.

Mihaela Rădulescu a fost invitată, la începutul lunii octombrie, într-o emisiune TV, unde a vorbit despre relația cu Felix Baumgartner, dar și despre mama acestuia. Chiar dacă ea susține că nu mai este demult speriată atunci când iubitul ei participă la show-urile aviatice, mama lui felix are însă o cu totul altă atitudine.

Ea nu dorește să-l vadă pe Felix în acele momente. Vedeta a spus despre Eva, mama parașutistului care a intrat în Cartea Recordurilor sărind din stratosferă, că e foarte panicată atunci când fiul ei este implicat în diverse proiecte periculoase.

„Acum pregătește ceva în stilul lui, total dement. Sunt ușor siderată de proiect. Panicată nu mai sunt de mult timp. Să știi că am învățat cu băiatul acesta să nu… Mama lui e tot timpul ca mamele: «Aoleu, nu vreau să-l văd la show-uri aviatice». Dar na… este mamă și bănuiesc că așa aș fi și eu cu fiul meu. Mama lui Felix este panicată la orice, ca mamă”, a spus Mihaela Rădulescu în emisiunea lui Cătălin Măruță.